Stöd historiesajten!

swishlogga
Swish QR-kod
Mobilnr: 0767 ‍ 168 333
Tack för din hjälp!

Jag startade historiesajten för 18 år sedan och har under alla år drivit den helt reklamfri vilket innebär att jag inte tjänar ett öre på den. Sajten kostar däremot flera tusen årligen för att ha den på ett webbhotell där man betalar för webplats, domännamn, SSL-certifikat och så vidare.

Jag kodar och designar hemsidan själv, och jag plockar godbitar ur olika historieböcker och sätter ihop mina egna texter, som jag strävar efter ska vara lättförståeliga och inte för långa.

Jag vet att det är många skolor runt hela Sverige som använder mina texter under olika lektioner och om ni värdesätter det arbete jag lagt ner och vill att historiesajten ska utvecklas ännu mer så uppskattas ett litet bidrag via Swish :-)

Inga annonser
Jag får ofta mail ifrån större företag, även utländska, som vill köpa annonsplats på historiesajten men jag tackar envist nej eftersom jag tycker att annonser som poppar upp i tid och otid är så störande, själv brukar jag backa ut ganska fort från sådana sajter. Jag vill därför hålla historiesajten annonsfri.

Swish
Om du vill bidra till sajten så kan du Swisha till mobilnr: 0767 168 ‍ 333 eller använda QR-koden här ovanför.

Kontonummer:
Kontonummer i Nordea: 3042 22 ‍ 63745

Tack för ditt bidrag! :-)

Nina Ringbom, mailadress